ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.......

ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ !!! ΤΙ ΖΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ;;;

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Οι λάθος 300.....

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ pitsirikos.net

Μετά από μια πάρα πολύ δύσκολη ημέρα, μπήκα στο διαδίκτυο για να διαβάσω τις ειδήσεις. Μόλις διάβασα πως «ξεκινούν απεργία πείνας οι 300», το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πως οι βουλευτές ξεκινάνε απεργία πείνας για να αλλάξει επιτέλους ο λαός.

Τελικά, την απεργία πείνας θα την κάνουν 300 μετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για πολλούς μετανάστες δεν πρέπει να είναι δύσκολη η απεργία πείνας – απ’ ότι βλέπω, πεινάνε ούτως ή άλλως.

Το αίτημα των μεταναστών είναι ίσα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα με τους Έλληνες εργαζόμενους. Τώρα σώθηκαν. Οι μετανάστες δεν έχουν καταλάβει πως οι περισσότεροι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν πια τα δικαιώματα των μεταναστών – δηλαδή, δεν έχουν δικαιώματα.

Διαπίστωσα πως υπάρχει μια αντίδραση στην απεργία πείνας των μεταναστών. Δεν αποκλείεται να πάνε και να τους ταΐσουν με το ζόρι.

Είναι ωραίο κόλπο αυτό. Είσαι μετανάστης, δεν έχεις να φας, λες πως ξεκινάς απεργία πείνας και έρχονται οι Ελληνάρες με τα φαγητά και σε στουμπώνουν, για να σε τιμωρήσουν που ήρθες στη χώρα τους. «Φάε ρε κάθαρμα!».

Εμένα θα μου άρεσε και μια απεργία μάσας. Να τρως δηλαδή μέχρι να σκάσεις.

Πριν τρεις ημέρες, είδα δίπλα στο σπίτι μου έναν πάρα πολύ αδύνατο άνθρωπο να έχει βγάλει φαγητό από τον σκουπιδοτενεκέ και να κάθεται κάτω στην άσφαλτο –δίπλα στον σκουπιδοτενεκέ- και να τρώει. Ήταν η πρώτη φορά που είδα κάτι τέτοιο στη γειτονιά μου. Δεν ξέρω αν ήταν Έλληνας ή αλλοδαπός – όλοι οι πεινασμένοι μοιάζουν.

Ταπεινή προτροπή: μην πετάτε το φαγητό, αν σας περισσεύει – να το βάζετε σε αλουμινόχαρτο και να το αφήνετε δίπλα στην είσοδο του σπιτιού σας. Αν δεν το φάει κάποιος πεινασμένος –που είναι πολύ πιθανό πια-, θα το φάνε οι σκύλοι και οι γάτοι που περνάνε κι αυτοί πολύ δύσκολες μέρες• πολλοί ξεφορτώνονται τα κατοικίδιά τους επειδή τους κοστίζει η διατροφή τους, ενώ κάποιοι πεινασμένοι τα μαγειρεύουν και τα τρώνε.

Εν τω μεταξύ, αντιδράσεις υπάρχουν για την εγκατάσταση 250 μεταναστών στο παλιό κτίριο της Νομικής. Αν είχε φτιάξει ο Παπουτσής έναν φράχτη στη Σόλωνος, δεν θα υπήρχε πρόβλημα τώρα.

Διαμαρτύρομαι κι εγώ για την εγκατάσταση των μεταναστών στη Νομική – από τη Νομική Σχολή της Αθήνας έχουν βγει τα μεγαλύτερα καθάρματα της χώρας. Δεν είναι χώρος αυτός για να μένουν άνθρωποι – μπορεί να κολλήσουν καμιά αρρώστια.

Δεν μπορώ τις πολλές αναλύσεις –αριστερές, κεντρώες ή δεξιές- για τους μετανάστες και την παρουσία τους στη χώρα μας. Άνθρωποι αυτοί, άνθρωποι κι εμείς – τέλος.

Για όσους είναι αντίθετοι στην παρουσία των μεταναστών στην Ελλάδα, έχω ένα επιχείρημα που θα τους αλλάξει οριστικά γνώμη: Οι μετανάστες είναι χρήσιμοι, γιατί, αν πέσει πείνα, θα τους φάτε και θα επιζήσετε. Κρίμα είναι να φάει ο ένας Έλληνας τον άλλον, όπως θέλουν οι Εβραίοι, οι Αμερικανοί, ο Κίσινγκερ και ο Μέτερνιχ.

Λένε πως το ανθρώπινο κρέας είναι πολύ γευστικό – αν και χωνεύεται κάπως πιο δύσκολα. Βέβαια, το κρέας των μεταναστών αποκλείεται να είναι τόσο νόστιμο σαν το δικό μας – το κρέας του Έλληνα πρέπει να είναι το καλύτερο στον κόσμο.