ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.......

ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ !!! ΤΙ ΖΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ;;;

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Εκεί που δεν μπορεί ο Δήμαρχος, μπορούμε εμείς!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝΤΑΣ

Ανακτήστε τους δρόμους! Αυτό ακριβώς κάνουν οι ποδηλάτες αυτής της πόλης.
Με τα critical mass τις τελευταίες Πέμπτες κάθε μήνα και με δράσεις όπως αυτές στα πλαίσια του p-public οι ποδηλάτες ζητάνε το αυτονόητο το δικαίωμα τους να κινούνται με ασφάλεια στους δρόμους μίας πόλης που είναι "πνιγμένη" στα αυτοκίνητα.
Κάνουν αυτό που θα έπρεπε να έχει κάνει ο Δήμαρχος εδώ και χρόνια μη εφαρμόζοντας την κυκλοφοριακή μελέτη την οποία πληρώσαμε εμείς οι ίδιοι με τους φόρους μας. Μια μελέτη που όχι μόνο θα δώσει ανάσα σε αυτήν την πόλη αλλά θα την κάνει πιο λειτουργική, πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη.

Η κυκλοφοριακή μελέτη της πόλης των Χανίων είναι στο τραπέζι του χειρουργείου. Άρρωστη από τον χρόνο πεθαίνει κάθε λίγο και λιγάκι για να επανέλθει στην ζωή με επικαιροποιήσεις, με τον δήμαρχο-χειρούργο να την κρατάει ίσα ίσα στην ζωή μέχρι να παραδώσει το ετοιμοθάνατο πτώμα της στον επόμενο Δήμαρχο τον Νοέμβριο.

Με την δημιουργία αυτού του συμβολικού ποδηλατοδρόμου (όπως και των προηγούμενων που έχει κυριολεκτικά εξαφανίσει ο Δήμαρχος στο άψε-"σβήσε") , οι ποδηλάτες αυτής της πόλης μαζί με την ομάδα Ποδηλάτρεις στέλνουν το μήνυμα τους προς την Δημοτική Αρχή της πόλης ζητώντας το αυτονόητο, το αναφέρετο δικαίωμα της ελεύθερης και ασφαλής μετακίνησης στην πόλη.


ΒΙΡΒΙΔΑΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΑΞΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ.....
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΤΑΞΕΣ....
ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.....
ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ...
ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΑΖΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ.....
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΛΟΥΡΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ....)