ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.......

ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ !!! ΤΙ ΖΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ;;;

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Την καταδίκη των 7 εκ των 8 κατηγορούμενων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τρίτη 9 Μαρτίου, στην πλατεία Χορτατσών στο κέντρο των Χανίων, αποφάσισε το μονομελές πλημμελειοδικείο της πόλης.

Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε ένοχο έναν 27χρονο από την περιοχή της Νέας Κυδωνίας για οπλοφορία και κατά συρροή απειλές και εξύβριση και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 38 μηνών χωρίς αναστολή. Άλλοι τέσσερις εκ των κατηγορουμένων, ανάμεσα τους και ένας υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού, κρίθηκαν ένοχοι για εξύβριση και απειλές κατά συρροή και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 32 μηνών (στον υπαξιωματικό χωρίς αναστολή).

Σε δύο κατηγορουμένους ηλικίας 19 ετών επιβλήθηκαν ποινές 16 μηνών για κατά συρροή απειλές και εξύβριση καθώς τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Ο όγδοος κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος. Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι συνήγοροι τους μίλησαν για «πρωτοφανείς σε σκληρότητα ποινές», ενώ μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων που βρίσκονταν εκτός του δικαστηρίου τόνισαν πως με την απόφαση του δικαστηρίου «δίνεται ένα καλό μάθημα σε όλους όσους έχουν τρομοκρατήσει την πόλη των Χανίων το τελευταίο χρονικό διάστημα».

Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι είναι μέλη κάποιας οργάνωσης ή κόμματος και μόνο ο 27χρονος δήλωσε «εθνικοσοσιαλιστής» χωρίς να ανήκει σε κάποια παράταξη. Έξω από το χώρο των δικαστηρίων συγκεντρώθηκαν δεκάδες άτομα που φώναζαν αντιναζιστικά συνθήματα ενώ έντονη ήταν και η παρουσία της αστυνομίας.


Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ.

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΑΝΙΑ.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ....ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΡΗΡΓΟΡΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.....