ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.......

ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ !!! ΤΙ ΖΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ;;;

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙ ΚΟΛΕΓΙΩΝ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ??? - ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ....)
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΛΕΓΙΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΜΟΝΟ 10% ΚΑΘΗΓΗΤΗΕΣ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ 30% ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ (Ο ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ...)
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 300 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ !!!!! ΕΛΕΟΣ !!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ) ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΡΙΖΕ 3000 ΤΕΤΡ. ΜΕΤΡΑ!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ !!!!!!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ (ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ !!!)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??- Α ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!!!) ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ!!!


ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ...ΙΣΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑΚΙ 300 Τ.Μ. ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.....

ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΓΕΡΑΣΙΜΕ, ΠΕΤΡΟ, ΜΑΡΙΕΤΑ, ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΚΑΙ ΑΡΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 15ΕΤΙΑ.....ΤΗ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ !!!!!


P.S. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΤΩΝ BLOG ΧEΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΑΝΙΔΑΣ, Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ, ΚΑΙ ΤΟ FBI ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ!!!! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ !!!!